fbpx

VÄXTINREDNING

Växter är viktiga för en hälsosam kontorsmiljö.

VÄXTINREDNING

Krukor är ett viktigt inslag i er inredning.

VÄXTINREDNING

Vi erbjuder ett brett utbud av kvalitativa krukor och växter.

Flera hälsofördelar med växtinredning.

Det finns många fördelar med att investera i grön inredning på arbetsplatser och andra offentliga miljöer. Förbättrad luftkvalitet, minskad frånvaro, ökad produktivitet och stressreduktion är några. Sammanfattningsvis en investering i människors välmående vilket ger lönsamhet som en bonus.

Förbättrad produktivitet & prestation
Forskning har visat att när vi människor är omgivna av växter förbättras vår kognitiva prestanda vilket leder till ökad produktivitet, ökad koncentration och förbättrad kreativitet. En ökad effektivitet och glädje helt enkelt vilket gynnar företaget i slutändan.
Minskad sjukfrånvaro
En hälsosammare arbetsmiljö, främst genom förbättrad luftkvalitet, kan minska risken för sjukdomar och därmed minska antalet sjukdagar hos de anställda. Detta gör att företaget sparar pengar genom minskade kostnader för ersättning av sjukfrånvaro samt förlorad produktivitet.
Ökad koncentration

Växter kan även bidra positivt genom att absorbera ljud vilket i sin tur minskar bullernivån på er arbetsplats. En lugnare och mer harmonisk plats skapas helt enkelt där koncentration ligger i fokus!

Minskade kostnader för luftkvalitetsåtgärder
Att ha växter på er arbetsplats får ni naturliga luftrengörare och minskar behovet av att investera i dyra luftkvalitetsåtgärder eller luftrenare för att upprätthålla en sund arbetsmiljö.
Locka & behålla personal

Med växtinredning skapas en trivsam arbetsmiljö och kan göra företaget mer attraktivt för potentiella anställda och hjälpa till att behålla befintliga medarbetare. Detta minskar kostnaderna för rekrytering och utbildning av ny personal.

Positiv företagsimage
Att visa omtanke om miljön och de anställdas välbefinnande genom att ha växter på arbetsplatsen kan vara en del av att stärka företagets image till något positivt. Med en positiv och omtalad image kan ni locka till er nya kunder, partners, medarbetare och investerare.

Växter & träd med kvalité.

Växter är viktiga för en hälsosammare arbetsmiljö. De renar luften från skadliga kemikalier, förbättrar luftfuktigheten och ökar produktiviteten hos era medarbetare. Växterna hjälper även till med att skapa en mer attraktiv och inbjudande inredning vilket kan vara viktigt för att imponera på kunder, besökare eller medarbetare. Sammantaget kan växter ha positiva effekter på både arbetsmiljö och företagsimage. Om ni nu känner viljan att skapa en mer trivsam och hälsosam arbetsplats så finns det mängder av olika växter som passar för kontorsmiljöer. Det finns bladväxter som krukväxter, luftrenande växter och blommande växter. Men det är viktigt att välja växter som passar den specifika miljön, såsom ljus- och vattennivåer. Men ni kan vara lugna, vi hjälper er gärna hela vägen genom att välja lämpliga växter, se över ljuset och skapa en plan för placering så att växterna kommer trivas. Vårt erfarna team kan även sköta den löpande skötseln för att er nya frodiga växtmiljö ska bevarar sin glans och vara lönsam.

Krukor utöver det vanliga.

För att maxa er växtinredning gäller det att hitta rätt kruka. Krukor är ett viktigt inslag i er inredning och de kan användas för att skapa en vacker och trivsam arbetsmiljö. Vi erbjuder ett brett utbud av kvalitativa krukor i olika storlekar, färger och material. Våra krukor är tillverkade av hållbara material som tåls att användas inomhus och utomhus. Finns i en mängd olika stilar, allt från enkla och tidlösa till mer moderna och unika. Vårt sortiment inkluderar även speciella krukor för kontorsmiljöer som hängande krukor, växtmöbler eller pampiga golvkrukor. Vilket passar perfekt för att skapa en unik och trivsam atmosfär. Vårt erfarna team hjälper er att välja rätt växt med korrekt kruka och erbjuder löpande service för att er nya frodiga växtmiljö ska bevarar sin glans och vara lönsam. Så om ni är på jakt efter kvalitativa krukor för att förbättra företagets inredning, tveka inte att kontakta oss! Vårt erfarna team hjälper er att hitta den perfekta krukan för ditt företag.

Så här går det till.

För att ni i slutändan ska få den inredning som ni önskar eller har en vision om besöker vi er på plats. Efter besöket tar vi fram en noga beräknad offert med förslag på ett serviceavtal för just er inredning. Vi erbjuder både hyres- och köpeavtal på de produkter ni väljer. Helt upp till er vad som passar bäst. Offerten ses även som ett inredningsförslag där ni kan se alla val av produkter som valts ut specifikt för er och ett serviceavtal för att er nya frodiga växtmiljö ska bevarar sin glans och vara lönsam. Sedan kan ni i lugn och ro fundera och återkoppla till oss med frågor eller beslut.

Kontakta oss idag!

För att kunna ge er en rättvis offert bokar vi in en rådgivning för att ringa in önskemål och visioner. Fyll i formuläret och så återkopplar vi så snart vi kan!

Våra tjänster.

Projektering

Vi tar gärna hand om allt. Planering, ritning, design, material, tidsplan, installation och löpande service när allt är klart. Vi hjälper er från idé till verklighet helt enkelt. 

Serviceavtal

Det skall vara enkelt att ha en grönskande och vacker inomhusmiljö. Våra duktiga växttekniker sköter regelbundet växterna så att de trivs och fortsätter att vara en grön och fräsch upplevelse.

Hyr eller köp

Vi erbjuder både hyres- och köpeavtal på de produkter ni väljer. Helt upp till er vad som passar bäst.

Garanti

Oavsett om du väljer att hyra eller köpa så ingår växtgaranti i våra skötselavtal. Det betyder att den växt som förändrats så att den förlorat sitt ursprungliga prydnadsvärde byts ut helt kostnadsfritt.

Vi bekämpar giftfritt med predatorer

Det kan alltid hända att en växt får oönskat besök av skadedjur. Skadedjuren livnär sig oftast genom att suga växtnäring från växten vilket gör att växten har svårt att växa och utvecklas som den ska, det gör så klart att växtens prydnadsvärde försämras. Vi på Levande Interiör har två metoder att bekämpa skadedjur på, båda två är helt giftfria och bidrar till ett hållbart samhälle.

Frukt- och bukettabonnemang

Få färsk frukt eller buketter levererade varje vecka, det sparar både tid och pengar med ett löpande avtal utan långa bindningstider. Vi behöver endast 7 dagars förvarning om avslut!  Vid start hjälper vi er att paketera efter behov och sedan kommer vi varje vecka med er leverans. Enkelt och bra!

Vi skräddarsyr efter er vision.

Vi kan skapa en unik lösning för er med hela vår palett inom inredning och tjänster. Allt för att stärka ert varumärke och få personalen att trivas på riktigt. Vi är med från idé till löpande service!