fbpx

FÄRSKA ÖRTER

Vi monterar, levererar och underhåller installationer med färska örter.

FÄRSKA ÖRTER

Vi arbetar med smakrika och ekologiska örter från Skåne.  

FÄRSKA ÖRTER

Låt besökare, kund eller medarbetare toppa sin mat med smakrika örter. 

Goda fördelar med färska örter.

Att ha färska örter till hands kan erbjuda en mängd fördelar, både för din tallrik och hälsa.
Förbättrar smaken
Färska örter ger en rikare och mer komplex smak till din mat jämfört med torkade örter eller kryddor. De ger en frisk och naturlig smak som förhöjer smakupplevelsen.
En källa till näringsämnen
Färska örter innehåller ofta en mängd näringsämnen, inklusive vitaminer, mineraler och antioxidanter.
Sprider en härlig doft
Färska örter sprider en underbar doft där de står och kan förbättra den övergripande atmosfären hos er.
Ett hälsosammare alternativ
Att använda färska örter för att smaksätta din mat är ett hälsosamt alternativ istället för torkade kryddor, som kan innehålla natrium eller andra tillsatser.

Så här fungerar våra örtinstallationer.

Tillsammans med er bestämmer vi installationens storlek och när den ska monteras. Sedan sköter vi resten! Vi levererar, monterar och sköter underhållet så ni alltid har färska örter nära till hands.

Kontakta oss idag!

För att kunna ge er en rättvis offert bokar vi in en rådgivning för att ringa in önskemål och visioner. Fyll i formuläret och så återkopplar vi så snart vi kan!

Våra tjänster.

Projektering

Vi tar gärna hand om allt. Planering, ritning, design, material, tidsplan, installation och löpande service när allt är klart. Vi hjälper er från idé till verklighet helt enkelt. 

Serviceavtal

Det skall vara enkelt att ha en grönskande och vacker inomhusmiljö. Våra duktiga växttekniker sköter regelbundet växterna så att de trivs och fortsätter att vara en grön och fräsch upplevelse.

Hyr eller köp

Vi erbjuder både hyres- och köpeavtal på de produkter ni väljer. Helt upp till er vad som passar bäst.

Garanti

Oavsett om du väljer att hyra eller köpa så ingår växtgaranti i våra skötselavtal. Det betyder att den växt som förändrats så att den förlorat sitt ursprungliga prydnadsvärde byts ut helt kostnadsfritt.

Vi bekämpar giftfritt med predatorer

Det kan alltid hända att en växt får oönskat besök av skadedjur. Skadedjuren livnär sig oftast genom att suga växtnäring från växten vilket gör att växten har svårt att växa och utvecklas som den ska, det gör så klart att växtens prydnadsvärde försämras. Vi på Levande Interiör har två metoder att bekämpa skadedjur på, båda två är helt giftfria och bidrar till ett hållbart samhälle.

Frukt- och bukettabonnemang

Få färsk frukt eller buketter levererade varje vecka, det sparar både tid och pengar med ett löpande avtal utan långa bindningstider. Vi behöver endast 7 dagars förvarning om avslut!  Vid start hjälper vi er att paketera efter behov och sedan kommer vi varje vecka med er leverans. Enkelt och bra!

Vi skräddarsyr efter er vision.

Vi kan skapa en unik lösning för er med hela vår palett inom inredning och tjänster. Allt för att stärka ert varumärke och få personalen att trivas på riktigt. Vi är med från idé till löpande service!

En lönsam partner i Skåne och Halland.

Levande interiör Sverige AB
Exportgatan 3
262 73 Ängelholm

GDPR- & cookiepolicy

Copyright 2024 levandeinterior.se | Levande Interiör AB