fbpx

Växttavlor för inomhus

Förbättra er trivsel, hälsa och miljö med växttavlor.

Växttavlor för inomhus

Växterna har stora hälsofördelar och bidrar till välbefinnande.

Växttavlor för inomhus

Små och lättplacerade tavlor för er trivsel.

Vackra fördelar med växttavla.

En levande målning som med hjälp av växter ger din arbetsmiljö en grön och vacker atmosfär. Detta unika och hållbara planteringssystem är inte bara bra för det inre klimatet, det skapar också en lugnande effekt. Växterna har stora hälsofördelar och bidrar till välbefinnande utan att uppta värdefullt utrymme. Förutom hälso- och platsbesparande fördelar är våra växttavlor också en attraktiv väggdekoration. Tack vare den innovativa designen kräver våra tavlor ingen strömkälla utan kan monteras i princip överallt.

Dekorativt utseende
Växttavlor är vackra och dekorativa, vilket ger rummet en naturlig och levande känsla.
Platsbesparande
För platser med begränsat utrymme kan växttavlor vara ett utmärkt sätt att införa grönska utan att behöva mycket golvyta.
Luftkvalitet
Inomhusväxter hjälper till att förbättra luftkvaliteten genom att filtrera bort vissa gifter och föroreningar från luften.
Stressreducerande

Studier har visat att vara nära växter minskar stress och främja välbefinnande och avkoppling.

Ljudabsorption
Växter bidrar till minskad ljudnivån i ett rum genom att absorbera ljud.
Kreativitet & produktivitet
Att ha gröna växter runt omkring sig bidrar till ökad kreativitet och produktivitet enligt vissa forskare.

Information om produkten.

Här möts innovation, design och grönska på ett speciellt sätt. Tavlan har ett integrerat bevattningssystem med en reservoar. Detta säkerställer att plantorna får vatten i fyra till sex veckor. På grund av den innovativa och patenterade konstruktionen krävs ingen ström och monteras enkelt på vilken vägg som helst. Tavlorna finns i fyra olika storlekar och två standardfärger (svart och vit). Kontakta oss för mer information.

Rätt belysning är avgörande.

Ett snyggt och korrekt ljus ger växtinredningen en ytterligare dimension och höjer helhetsintrycket. Växter som får rätt ljus står sig även längre och både mår och växer bättre. Vi hjälper er att hitta rätt ljus för er installation!

Kontakta oss idag!

För att kunna ge er en rättvis offert bokar vi in en rådgivning för att ringa in önskemål och visioner. Fyll i formuläret och så återkopplar vi så snart vi kan!

Våra tjänster.

Projektering

Vi tar gärna hand om allt. Planering, ritning, design, material, tidsplan, installation och löpande service när allt är klart. Vi hjälper er från idé till verklighet helt enkelt. 

Serviceavtal

Det skall vara enkelt att ha en grönskande och vacker inomhusmiljö. Våra duktiga växttekniker sköter regelbundet växterna så att de trivs och fortsätter att vara en grön och fräsch upplevelse.

Hyr eller köp

Vi erbjuder både hyres- och köpeavtal på de produkter ni väljer. Helt upp till er vad som passar bäst.

Garanti

Oavsett om du väljer att hyra eller köpa så ingår växtgaranti i våra skötselavtal. Det betyder att den växt som förändrats så att den förlorat sitt ursprungliga prydnadsvärde byts ut helt kostnadsfritt.

Vi bekämpar giftfritt med predatorer

Det kan alltid hända att en växt får oönskat besök av skadedjur. Skadedjuren livnär sig oftast genom att suga växtnäring från växten vilket gör att växten har svårt att växa och utvecklas som den ska, det gör så klart att växtens prydnadsvärde försämras. Vi på Levande Interiör har två metoder att bekämpa skadedjur på, båda två är helt giftfria och bidrar till ett hållbart samhälle.

Frukt- och bukettabonnemang

Få färsk frukt eller buketter levererade varje vecka, det sparar både tid och pengar med ett löpande avtal utan långa bindningstider. Vi behöver endast 7 dagars förvarning om avslut!  Vid start hjälper vi er att paketera efter behov och sedan kommer vi varje vecka med er leverans. Enkelt och bra!

Vi skräddarsyr efter er vision.

Vi kan skapa en unik lösning för er med hela vår palett inom inredning och tjänster. Allt för att stärka ert varumärke och få personalen att trivas på riktigt. Vi är med från idé till löpande service!

En lönsam partner i Skåne och Halland.

Levande interiör Sverige AB
Exportgatan 3
262 73 Ängelholm

GDPR- & cookiepolicy

Copyright 2024 levandeinterior.se | Levande Interiör AB