fbpx

MOSSA & LAV

Skapa unika tavlor med naturligt material.

MOSSA & LAV

Vi kan klä hela väggar med vacker mossa.

MOSSA & LAV

Ta del av fördelarna med att inreda grönt.

Fördelar med kreationer av mossa & lav.

Vi skapar unika och vackra konstverk med mossa och lav som gör din inomhusmiljö och kontor mer levande. Nuförtiden har mosstavlor eller väggar blivit mycket populära. Våra gröna tavlor och väggar är en fröjd för ögat helt enkelt som erbjuder flera olika fördelar.

Estetiskt tilltalande
Mosstavlor och mossväggar ger en unik och naturlig estetik som kan förbättra utseendet på en inomhusmiljö. Den mjuka och levande grönskan skapar en lugnande och avkopplande atmosfär.
Minimalt underhåll
Mossan är konserverad genom att fuktigheten i materialet har ersatts av ett miljövänligt och biologiskt nedbrytbart konserveringsmedel. När mossan tagit till sig preparatet bibehåller den sin naturliga fräschör och vackra färg i flera år utan avancerat underhåll.
Hållbarhet
Mosstavlor och mossväggar är en miljövänlig designlösning eftersom de är tillverkade av naturligt material och kräver minimalt underhåll. De kan också bidra till att isolera och skydda byggnader, vilket kan minska energiförbrukningen och därmed minska miljöpåverkan.
Ljudabsorption
Mossan fungerar som en naturlig ljudabsorbent och bidrar till att minska ljudnivån i rummet. Detta gör dem särskilt användbara i miljöer där akustik är viktigt, som kontor, skolor eller offentliga platser.
Naturlig luftrening
Mossan har förmågan att filtrera luften genom att ta upp föroreningar och partiklar från omgivningen. Detta förbättrar luftkvaliteten i inomhusmiljöer och skapa en hälsosammare atmosfär.
Fuktkontroll
Mossan kan absorbera och avge fukt, vilket kan hjälpa till att reglera luftfuktigheten i ett rum. Detta kan vara särskilt fördelaktigt i utrymmen där luftfuktigheten behöver kontrolleras för att undvika problem med mögel och andra fuktrelaterade problem.

Vi skapar vackra tavlor.

Våra mosstavlor finns i en mängd olika utföranden. Ni kan välja mellan olika storlekar, former, material, textur och ramar. Med mossa som dekor behöver du dessutom inte tänka på vatten eller ljus. Varje tavla vi skapar är unik och tillverkas för hand av våra expertkonstnärer till våra kunder för att de ska passa perfekt!

Vi klär hela väggar.

Vi kan även hjälpa till med speciallösningar som täcker hela väggar, pelare, receptionsdiskar eller andra komponenter i er miljö. Varje uppdrag är unikt och tillverkas för hand för att passa era visioner och inredning. Grönskan stimulerar kreativitet, tankeprocesser och inspirationen på er arbetsplats.

Förgyller logotype med mossa & lav.

Vi gör även anpassade lösningar efter er logotype. Skapa er logga helt i mossa som form eller placera det i konstverket med hjälp av varierat material. Vi hjälper er hela vägen från idé till färdig installation.

Rätt belysning är avgörande.

Med korrekt belysning kommer er tavla eller vägg fram och visar sitt vackraste jag. Likt ett konstgalleri som belyser sina verk vill vi framhäva vikten även vid denna konstform! Vi hjälper er att hitta rätt ljus för er installation och lokal!

Kontakta oss idag!

För att kunna ge er en rättvis offert bokar vi in en rådgivning för att ringa in önskemål och visioner. Fyll i formuläret och så återkopplar vi så snart vi kan!

Våra tjänster.

Projektering

Vi tar gärna hand om allt. Planering, ritning, design, material, tidsplan, installation och löpande service när allt är klart. Vi hjälper er från idé till verklighet helt enkelt. 

Serviceavtal

Det skall vara enkelt att ha en grönskande och vacker inomhusmiljö. Våra duktiga växttekniker sköter regelbundet växterna så att de trivs och fortsätter att vara en grön och fräsch upplevelse.

Hyr eller köp

Vi erbjuder både hyres- och köpeavtal på de produkter ni väljer. Helt upp till er vad som passar bäst.

Garanti

Oavsett om du väljer att hyra eller köpa så ingår växtgaranti i våra skötselavtal. Det betyder att den växt som förändrats så att den förlorat sitt ursprungliga prydnadsvärde byts ut helt kostnadsfritt.

Vi bekämpar giftfritt med predatorer

Det kan alltid hända att en växt får oönskat besök av skadedjur. Skadedjuren livnär sig oftast genom att suga växtnäring från växten vilket gör att växten har svårt att växa och utvecklas som den ska, det gör så klart att växtens prydnadsvärde försämras. Vi på Levande Interiör har två metoder att bekämpa skadedjur på, båda två är helt giftfria och bidrar till ett hållbart samhälle.

Frukt- och bukettabonnemang

Få färsk frukt eller buketter levererade varje vecka, det sparar både tid och pengar med ett löpande avtal utan långa bindningstider. Vi behöver endast 7 dagars förvarning om avslut!  Vid start hjälper vi er att paketera efter behov och sedan kommer vi varje vecka med er leverans. Enkelt och bra!

Vi skräddarsyr efter er vision.

Vi kan skapa en unik lösning för er med hela vår palett inom inredning och tjänster. Allt för att stärka ert varumärke och få personalen att trivas på riktigt. Vi är med från idé till löpande service!

En lönsam partner i Skåne och Halland.

Levande interiör Sverige AB
Exportgatan 3
262 73 Ängelholm

GDPR- & cookiepolicy

Copyright 2024 levandeinterior.se | Levande Interiör AB