fbpx

VÄXTBELYSNING

Växter som får rätt ljus mår och växer bättre.

VÄXTBELYSNING

Korrekt belysning är det lilla extra som gör mycket för helheten.

VÄXTBELYSNING

Vi hjälper er att välja rätt amaturer för er lokal och inredning.

Rätt belysning är ett måste för växter.

En välmående växtinredning skapar en harmonisk och inbjudande atmosfär som gynnar era anställda, besökare och kunder positivt. Rätt belysning för er växtinredning kan helt enkelt erbjuda flera fördelar för oss människor.

Förbättrad luftkvalitet
Växter absorberar koldioxid och producerar syre genom fotosyntesen. Genom att addera växter och korrekt belysning i er inredning kan ni öka syrenivåerna och förbättra luftkvaliteten på er arbetsplats.
Stressreducerande effekter
Att omge sig med gröna växter har en lugnande och avslappnande effekt på vårt sinne och kropp. Forskning visar att närvaron av växter kan minska stress, sänka blodtrycket och förbättra vårt allmänna välbefinnande.
Förbättrad produktivitet & fokus
Studier har visat att arbeta eller studera i närheten av växter kan öka produktiviteten och koncentrationen. Rätt belysning för växtinredning kan förbättra tillväxten och hälsan hos växterna, vilket i sin tur kan skapa en mer gynnsam arbets- eller studiemiljö för er.
Förskönar inomhusmiljön
Gröna växter och en väl utformad växtinredning kan förbättra estetiken på kontor och andra inomhusmiljöer. Rätt belysning kan framhäva växternas färger och former, vilket skapar en visuellt tilltalande atmosfär.
Skapar anknytning till naturen
Att se växter frodas och må bra med hjälp av belysning kan ge oss en känsla av ansvar och förbindelse till naturen. Det kan också påminna oss om vikten av att vårda och bevara vår miljö.

Vi arbetar med kvalitativa amaturer.

Ett snyggt och korrekt ljus ger växtinredningen en ytterligare dimension och höjer helhetsintrycket. Växter som får rätt ljus står sig längre och både mår och växer bättre. Vi har valt ut ett antal fräscha armaturer som fungerar riktigt bra med våra växter men de kan även användas till annat där ljus, design och funktion är viktigt. Vi är experter på växtriktig belysning till olika slags miljöer. Besök gärna plantlight.se för mer information och inspiration inom växtbelysning.

Kontakta oss idag!

För att kunna ge er en rättvis offert bokar vi in en rådgivning för att ringa in önskemål och visioner. Fyll i formuläret och så återkopplar vi så snart vi kan!

Våra tjänster.

Projektering

Vi tar gärna hand om allt. Planering, ritning, design, material, tidsplan, installation och löpande service när allt är klart. Vi hjälper er från idé till verklighet helt enkelt. 

Serviceavtal

Det skall vara enkelt att ha en grönskande och vacker inomhusmiljö. Våra duktiga växttekniker sköter regelbundet växterna så att de trivs och fortsätter att vara en grön och fräsch upplevelse.

Hyr eller köp

Vi erbjuder både hyres- och köpeavtal på de produkter ni väljer. Helt upp till er vad som passar bäst.

Garanti

Oavsett om du väljer att hyra eller köpa så ingår växtgaranti i våra skötselavtal. Det betyder att den växt som förändrats så att den förlorat sitt ursprungliga prydnadsvärde byts ut helt kostnadsfritt.

Vi bekämpar giftfritt med predatorer

Det kan alltid hända att en växt får oönskat besök av skadedjur. Skadedjuren livnär sig oftast genom att suga växtnäring från växten vilket gör att växten har svårt att växa och utvecklas som den ska, det gör så klart att växtens prydnadsvärde försämras. Vi på Levande Interiör har två metoder att bekämpa skadedjur på, båda två är helt giftfria och bidrar till ett hållbart samhälle.

Frukt- och bukettabonnemang

Få färsk frukt eller buketter levererade varje vecka, det sparar både tid och pengar med ett löpande avtal utan långa bindningstider. Vi behöver endast 7 dagars förvarning om avslut!  Vid start hjälper vi er att paketera efter behov och sedan kommer vi varje vecka med er leverans. Enkelt och bra!

Vi skräddarsyr efter er vision.

Vi kan skapa en unik lösning för er med hela vår palett inom inredning och tjänster. Allt för att stärka ert varumärke och få personalen att trivas på riktigt. Vi är med från idé till löpande service!