fbpx

VÄXTBELYSNING

Växter som får rätt ljus mår och växer bättre.

VÄXTBELYSNING

Korrekt belysning är det lilla extra som gör mycket för helheten.

VÄXTBELYSNING

Vi hjälper er att välja rätt amaturer för er lokal och inredning.

Rätt belysning skapar fördelar.

Rätt belysning är avgörande för att skapa en frodig och hälsosam växtmiljö men även för att förbättra estetiken i er inomhusmiljö.
Främjar fotosyntesen
Ljus är en av de viktigaste faktorerna för fotosyntes, processen där växter omvandlar ljusenergi till kemisk energi. Genom att tillhandahålla rätt mängd ljus av lämplig intensitet och våglängd kan växtbelysningen maximera växternas förmåga att utföra fotosyntes, vilket leder till ökad tillväxt och hälsa.
Förbättrar färg & textur
Rätt växtbelysning framhäver växternas naturliga färger och texturer, vilket gör dem mer attraktiva och visuellt tilltalande. Detta är särskilt viktigt i miljöer där estetiken är av stor betydelse.
Förhindrar sträckning
Otillräckligt eller fel ljus kan leda till att växter sträcker sig och blir rangliga när de försöker nå ljuskällan. Genom att montera rätt slags ljus kan växtbelysningen förhindra sträckning och främja kompakt och hälsosam tillväxt.
Skapar fokuspunkter
Genom att montera ljuskällor strategiskt skapas det fokuspunkter i rummet som framhäver specifika växter eller delar av inredningen. Detta bidrar till en mer dynamisk och intressant rumslig upplevelse.
Skapar en kreativ inredning
Växtbelysning öppnar upp för en mer kreativ inredning genom att tillåta placering av växter på platser där naturligt ljus inte når eller där det är svårt att hålla växterna vid liv. Detta innebär att man kan experimentera med olika layouter och designkoncept för att skapa unika och personliga inomhusmiljöer.
Anpassad ljusintensitet
Genom att justera ljusintensiteten efter växternas behov kan man undvika överdriven belysning och därmed spara energi. Våra moderna LED-belysningssystem för växtinredning har dimningsfunktion som gör det möjligt att justera ljusnivån efter olika tillväxtstadier och växtbehov.

Vi arbetar med kvalitativa amaturer.

Ett snyggt och korrekt ljus ger växtinredningen en ytterligare dimension och höjer helhetsintrycket. Växter som får rätt ljus står sig längre och både mår och växer bättre. Vi har valt ut ett antal fräscha armaturer som fungerar riktigt bra med våra växter men de kan även användas till annat där ljus, design och funktion är viktigt. Vi är experter på växtriktig belysning till olika slags miljöer. Besök gärna plantlight.se för mer information och inspiration inom växtbelysning.

Kontakta oss idag!

För att kunna ge er en rättvis offert bokar vi in en rådgivning för att ringa in önskemål och visioner. Fyll i formuläret och så återkopplar vi så snart vi kan!

Våra tjänster.

Projektering

Vi tar gärna hand om allt. Planering, ritning, design, material, tidsplan, installation och löpande service när allt är klart. Vi hjälper er från idé till verklighet helt enkelt. 

Serviceavtal

Det skall vara enkelt att ha en grönskande och vacker inomhusmiljö. Våra duktiga växttekniker sköter regelbundet växterna så att de trivs och fortsätter att vara en grön och fräsch upplevelse.

Hyr eller köp

Vi erbjuder både hyres- och köpeavtal på de produkter ni väljer. Helt upp till er vad som passar bäst.

Garanti

Oavsett om du väljer att hyra eller köpa så ingår växtgaranti i våra skötselavtal. Det betyder att den växt som förändrats så att den förlorat sitt ursprungliga prydnadsvärde byts ut helt kostnadsfritt.

Vi bekämpar giftfritt med predatorer

Det kan alltid hända att en växt får oönskat besök av skadedjur. Skadedjuren livnär sig oftast genom att suga växtnäring från växten vilket gör att växten har svårt att växa och utvecklas som den ska, det gör så klart att växtens prydnadsvärde försämras. Vi på Levande Interiör har två metoder att bekämpa skadedjur på, båda två är helt giftfria och bidrar till ett hållbart samhälle.

Frukt- och bukettabonnemang

Få färsk frukt eller buketter levererade varje vecka, det sparar både tid och pengar med ett löpande avtal utan långa bindningstider. Vi behöver endast 7 dagars förvarning om avslut!  Vid start hjälper vi er att paketera efter behov och sedan kommer vi varje vecka med er leverans. Enkelt och bra!

Vi skräddarsyr efter er vision.

Vi kan skapa en unik lösning för er med hela vår palett inom inredning och tjänster. Allt för att stärka ert varumärke och få personalen att trivas på riktigt. Vi är med från idé till löpande service!

En lönsam partner i Skåne och Halland.

Levande interiör Sverige AB
Exportgatan 3
262 73 Ängelholm

GDPR- & cookiepolicy

Copyright 2024 levandeinterior.se | Levande Interiör AB