fbpx

JOBBA MED OSS

Vi tar emot spontanansökningar löpande.

Är vi det du söker?

Levande Interiör har funnits i över 30 år och har sin verksamhet i Ängelholm. Våra tre kärnvärden är enkelhet, glädje och kompetens. Vi utvecklas kontinuerligt och har en ökad tillväxt. Passar Levande Interiör som arbetsplats dig?
Kriterier
Säljande, ansvarstagande, självständig, noggrann, påhittig, social och flexibel person. Vi ser också att du är positiv med hög servicekänsla och att du kan arbeta såväl självständigt som i team. Du kanske skulle vilja utveckla ditt växtintresse genom att prova något nytt?
Arbetsuppgifter
Växtskötsel och fruktdistribution till företagskunder i Skåne och Halland. Frukthantering och andra arbetsuppgifter som innebär att man använder kroppen.
Kvalifikationer
Arbetsglad, kan utgå från Ängelholm och har B-körkort.

Lediga tjänster just nu.

Inget som passar dig eller är ledigt?

Har vi inga tjänster som passar dig eller är lediga tar vi gärna emot din ansökan ändå. Vi kanske behöver dig utan att veta om det!

Har du frågor?

Vill du veta mer om att arbeta hos oss eller vill ansöka spontant, kontakta oss gärna. Vi återkopplar så snart vi kan.

Det är jag som svarar.

Magnus Törnqvist
HR

070 663 61 04
magnus@levandeinterior.se

Våra tjänster.

Projektering

Vi tar gärna hand om allt. Planering, ritning, design, material, tidsplan, installation och löpande service när allt är klart. Vi hjälper er från idé till verklighet helt enkelt. 

Serviceavtal

Det skall vara enkelt att ha en grönskande och vacker inomhusmiljö. Våra duktiga växttekniker sköter regelbundet växterna så att de trivs och fortsätter att vara en grön och fräsch upplevelse.

Hyr eller köp

Vi erbjuder både hyres- och köpeavtal på de produkter ni väljer. Helt upp till er vad som passar bäst.

Garanti

Oavsett om du väljer att hyra eller köpa så ingår växtgaranti i våra skötselavtal. Det betyder att den växt som förändrats så att den förlorat sitt ursprungliga prydnadsvärde byts ut helt kostnadsfritt.

Vi bekämpar giftfritt med predatorer

Det kan alltid hända att en växt får oönskat besök av skadedjur. Skadedjuren livnär sig oftast genom att suga växtnäring från växten vilket gör att växten har svårt att växa och utvecklas som den ska, det gör så klart att växtens prydnadsvärde försämras. Vi på Levande Interiör har två metoder att bekämpa skadedjur på, båda två är helt giftfria och bidrar till ett hållbart samhälle.

Frukt- och bukettabonnemang

Få färsk frukt eller buketter levererade varje vecka, det sparar både tid och pengar med ett löpande avtal utan långa bindningstider. Vi behöver endast 7 dagars förvarning om avslut!  Vid start hjälper vi er att paketera efter behov och sedan kommer vi varje vecka med er leverans. Enkelt och bra!

Vi skräddarsyr efter er vision.

Vi kan skapa en unik lösning för er med hela vår palett inom inredning och tjänster. Allt för att stärka ert varumärke och få personalen att trivas på riktigt. Vi är med från idé till löpande service!

En lönsam partner i Skåne och Halland.

Levande interiör Sverige AB
Exportgatan 3
262 73 Ängelholm