fbpx

KVALITETSARBETE

Vårt mål är alltid 100% nöjda kunder.

KVALITETSARBETE

Det är kundens uppfattning av leveransen som är avgörande.

KVALITETSARBETE

Vi jobbar efter väl genomtänkta direktiv.

Våra tankar kring kvalitet.

Det är viktigt för oss att våra kunder alltid får bästa möjliga kvalitet ur alla aspekter. För att uppnå detta har vi en ständig dialog med både leverantörer och kunder och jobbar efter väl genomtänkta direktiv. Rätt kvalitet skapar hållbara produkter och tjänster. Vårt mål är alltid 100% nöjda kunder.

Detta gör vi.

Vår organisation
Vi är en aktiv och affärsorienterad organisation som jobbar efter kundens ställda krav och önskemål. Vi letar ständigt efter både förbättrade metoder och produkter som kan leda till en bättre nytta och upplevelse för kunden.
Medarbetare
Varje enskild medarbetare som agerar under vårt namn säkerställer att samtliga uppdrag genomförs med en jämn och hög kvalitet samt ser till att de dokumenteras ordentligt.
Produkter
Det görs alltid en noggrann kontroll av produkter vid inleverans. Motsvarande bedömning och kontroll utförs och dokumenteras vid utleverans.
Tjänster
Vi utvecklar kontinuerligt våra tjänster eftersom vårt utbud alltid ska ligga i framkant av vad marknaden kan erbjuda. Alla arbetsmoment som utförs hos kund dokumenteras av vår personal i realtid via en digital handenhet. På så sätt säkerställer vi en hög kvalitet och en god dokumentation av våra tjänster.
Reklamationer
Eventuella reklamationer hanteras snabbt och ALLTID under samma vecka som de kommer till företagets kännedom. Det är alltid kundens uppfattning av leveransen som är avgörande. Vår bedömning kommer alltid i andra hand.
Våra tjänster.

Projektering

Vi tar gärna hand om allt. Planering, ritning, design, material, tidsplan, installation och löpande service när allt är klart. Vi hjälper er från idé till verklighet helt enkelt. 

Serviceavtal

Det skall vara enkelt att ha en grönskande och vacker inomhusmiljö. Våra duktiga växttekniker sköter regelbundet växterna så att de trivs och fortsätter att vara en grön och fräsch upplevelse.

Hyr eller köp

Vi erbjuder både hyres- och köpeavtal på de produkter ni väljer. Helt upp till er vad som passar bäst.

Garanti

Oavsett om du väljer att hyra eller köpa så ingår växtgaranti i våra skötselavtal. Det betyder att den växt som förändrats så att den förlorat sitt ursprungliga prydnadsvärde byts ut helt kostnadsfritt.

Vi bekämpar giftfritt med predatorer

Det kan alltid hända att en växt får oönskat besök av skadedjur. Skadedjuren livnär sig oftast genom att suga växtnäring från växten vilket gör att växten har svårt att växa och utvecklas som den ska, det gör så klart att växtens prydnadsvärde försämras. Vi på Levande Interiör har två metoder att bekämpa skadedjur på, båda två är helt giftfria och bidrar till ett hållbart samhälle.

Frukt- och bukettabonnemang

Få färsk frukt eller buketter levererade varje vecka, det sparar både tid och pengar med ett löpande avtal utan långa bindningstider. Vi behöver endast 7 dagars förvarning om avslut!  Vid start hjälper vi er att paketera efter behov och sedan kommer vi varje vecka med er leverans. Enkelt och bra!

Vi skräddarsyr efter er vision.

Vi kan skapa en unik lösning för er med hela vår palett inom inredning och tjänster. Allt för att stärka ert varumärke och få personalen att trivas på riktigt. Vi är med från idé till löpande service!

En lönsam partner i Skåne och Halland.

Levande interiör Sverige AB
Exportgatan 3
262 73 Ängelholm