fbpx

VACKRA RUMSAVDELARE

Skapa avskildhet mellan arbetsstationer, mötesrum med mera.

VACKRA RUMSAVDELARE

Öka koncentrationen hos medarbetare och besökare.

VACKRA RUMSAVDELARE

Öka er trivsel, hälsa och miljö med rumsavdelare.

Vackra fördelar med rumsavdelare.

Vi erbjuder ett unikt system som består av moduler med utbytbara kassetter som fungerar som planteringskärl. Det är ett smidigt, flexibelt och grönt sätt att dela upp era utrymmen som i sin tur skapar en lugnare miljö. Flexibla arbetsstationer har blivit den nya standarden för design och renovering av kontor. När allt kommer omkring fungerar kontor idag mer och mer som platser där anställda kommer för att träffa varandra i en inspirerande miljö där de känner sig bekväma. Växter ger ett värdefullt bidrag till en sådan miljö.

Ljudabsorption

Växter bidrar till minskad ljudnivån i ett rum genom att absorbera ljud.

Luftkvalitet
Inomhusväxter hjälper till att förbättra luftkvaliteten genom att filtrera bort vissa gifter och föroreningar från luften.
Kreativitet & produktivitet
Att ha gröna växter runt omkring sig bidrar till ökad kreativitet och produktivitet enligt vissa forskare.
Stressreducerande

Studier har visat att vara nära växter minskar stress och främja välbefinnande och avkoppling.

Information om produkten.

Den moderna och tidlösa rumsavdelaren är gjord av högkvalitativt pulverlackerat stål. Systemet gör det enkelt att ordna och dela upp stora utrymmen precis som du vill ha dem. Det är just detta som gör denna rumsavdelare så väl lämpad för användning i kontor, väntrum, hotell, offentliga byggnader med mera. Modulerna installeras på en solid bottenplatta och har ett bevattningssystem med en inbyggd vattentank. Detta säkerställer att växterna får rätt mängd vatten och näring i upp till sex veckor. Installationen kräver ingen el, pumpar eller avloppssystem och kan därför installeras nästan var som helst. Avdelaren finns i tre olika storlekar och två standardfärger (svart och vit). Kontakta oss för mer information.

Rätt belysning är avgörande.

Ett snyggt och korrekt ljus ger växtinredningen en ytterligare dimension och höjer helhetsintrycket. Växter som får rätt ljus står sig även längre och både mår och växer bättre. Vi hjälper er att hitta rätt ljus för er installation!

Kontakta oss idag!

För att kunna ge er en rättvis offert bokar vi in en rådgivning för att ringa in önskemål och visioner. Fyll i formuläret och så återkopplar vi så snart vi kan!

Våra tjänster.

Projektering

Vi tar gärna hand om allt. Planering, ritning, design, material, tidsplan, installation och löpande service när allt är klart. Vi hjälper er från idé till verklighet helt enkelt. 

Serviceavtal

Det skall vara enkelt att ha en grönskande och vacker inomhusmiljö. Våra duktiga växttekniker sköter regelbundet växterna så att de trivs och fortsätter att vara en grön och fräsch upplevelse.

Hyr eller köp

Vi erbjuder både hyres- och köpeavtal på de produkter ni väljer. Helt upp till er vad som passar bäst.

Garanti

Oavsett om du väljer att hyra eller köpa så ingår växtgaranti i våra skötselavtal. Det betyder att den växt som förändrats så att den förlorat sitt ursprungliga prydnadsvärde byts ut helt kostnadsfritt.

Vi bekämpar giftfritt med predatorer

Det kan alltid hända att en växt får oönskat besök av skadedjur. Skadedjuren livnär sig oftast genom att suga växtnäring från växten vilket gör att växten har svårt att växa och utvecklas som den ska, det gör så klart att växtens prydnadsvärde försämras. Vi på Levande Interiör har två metoder att bekämpa skadedjur på, båda två är helt giftfria och bidrar till ett hållbart samhälle.

Frukt- och bukettabonnemang

Få färsk frukt eller buketter levererade varje vecka, det sparar både tid och pengar med ett löpande avtal utan långa bindningstider. Vi behöver endast 7 dagars förvarning om avslut!  Vid start hjälper vi er att paketera efter behov och sedan kommer vi varje vecka med er leverans. Enkelt och bra!

Vi skräddarsyr efter er vision.

Vi kan skapa en unik lösning för er med hela vår palett inom inredning och tjänster. Allt för att stärka ert varumärke och få personalen att trivas på riktigt. Vi är med från idé till löpande service!

En lönsam partner i Skåne och Halland.

Levande interiör Sverige AB
Exportgatan 3
262 73 Ängelholm