fbpx

BUKETTBUD VARJE VECKA

Försköna miljön med färska blommor.

BUKETTBUD VARJE VECKA

Abonnemang utan långa bindningstider.

BUKETTBUD VARJE VECKA

Buketterna byts ut varje vecka och följer säsong.

Flera fördelar med färska blommor.

Snittblommor är en fantastisk inredningsdetalj som inte bara förhöjer skönheten i ett rum utan också bidrar till en positiv och hälsosam miljö.
Vackra och stämningsfulla
Blommornas färg, form och doft kan förhöja atmosfären och göra arbetsplatsen eller omgivande miljö mer attraktiv. Snittblommor bidrar även till att skapa olika stämningar beroende på vilka blommor som används. Som exempel kan ljusa och färgglada blommor skapa en glad och livlig atmosfär, medan mjuka och doftande blommor kan skapa en lugn och avslappnad känsla.
En naturinspiration
Att ha snittblommor i er miljö ger en känsla av naturen som är extra välkommet under kalla eller regniga dagar när man spenderar mer tid inomhus.
Förbättrar luftkvalitet
En del snittblommor har förmågan att rena luften vilket förbättrar luftkvaliteten inomhus.
Ger sinnesro
Doften av vissa blommor kan stimulera våra sinnen och ge en positiv känslomässig respons. Det kan öka välbefinnandet och minska stressen.

Så här fungerar vårt abonnemang.

Tillsammans med er bestämmer vi vad som ska levereras varje vecka. Det kan vara antal buketter, färg, höjd eller annan anpassning som önskas. När ni sedan är bukettkund till oss levererar vi nya buketter varje vecka som följer säsong. Önskar ni att avsluta ert abonnemang behöver vi endast 7 dagars uppsägningstid.

Kontakta oss idag!

För att kunna ge er en rättvis offert bokar vi in en rådgivning för att ringa in önskemål och visioner. Fyll i formuläret och så återkopplar vi så snart vi kan!

Våra tjänster.

Projektering

Vi tar gärna hand om allt. Planering, ritning, design, material, tidsplan, installation och löpande service när allt är klart. Vi hjälper er från idé till verklighet helt enkelt. 

Serviceavtal

Det skall vara enkelt att ha en grönskande och vacker inomhusmiljö. Våra duktiga växttekniker sköter regelbundet växterna så att de trivs och fortsätter att vara en grön och fräsch upplevelse.

Hyr eller köp

Vi erbjuder både hyres- och köpeavtal på de produkter ni väljer. Helt upp till er vad som passar bäst.

Garanti

Oavsett om du väljer att hyra eller köpa så ingår växtgaranti i våra skötselavtal. Det betyder att den växt som förändrats så att den förlorat sitt ursprungliga prydnadsvärde byts ut helt kostnadsfritt.

Vi bekämpar giftfritt med predatorer

Det kan alltid hända att en växt får oönskat besök av skadedjur. Skadedjuren livnär sig oftast genom att suga växtnäring från växten vilket gör att växten har svårt att växa och utvecklas som den ska, det gör så klart att växtens prydnadsvärde försämras. Vi på Levande Interiör har två metoder att bekämpa skadedjur på, båda två är helt giftfria och bidrar till ett hållbart samhälle.

Frukt- och bukettabonnemang

Få färsk frukt eller buketter levererade varje vecka, det sparar både tid och pengar med ett löpande avtal utan långa bindningstider. Vi behöver endast 7 dagars förvarning om avslut!  Vid start hjälper vi er att paketera efter behov och sedan kommer vi varje vecka med er leverans. Enkelt och bra!

Vi skräddarsyr efter er vision.

Vi kan skapa en unik lösning för er med hela vår palett inom inredning och tjänster. Allt för att stärka ert varumärke och få personalen att trivas på riktigt. Vi är med från idé till löpande service!

En lönsam partner i Skåne och Halland.

Levande interiör Sverige AB
Exportgatan 3
262 73 Ängelholm

GDPR- & cookiepolicy

Copyright 2024 levandeinterior.se | Levande Interiör AB