fbpx

Vi söker en växttekniker.

Företaget.

Levande Interiör bildades 1990 i Ängelholm där vi har hjärtat i vår verksamhet. Vi arbetar med uthyrning och skötsel av akvarium och växter samt fruktabonnemang till företag och organisationer som värnar om sina medarbetare. Vi satsar mycket på att inspirera våra medarbetare med utbildning, då nöjda och glada medarbetare smittar av sig på vår omgivning. Det är viktigt för oss att arbeta långsiktigt, skapar förtroende och bygga relationer med våra kunder.

För att möta vår fortsatta tillväxt söker vi dig som vill utvecklas tillsammans med oss i vårt team mot uppsatta tillväxtmål.

vi söker dig.

Vi söker en engagerad växtintresserad medarbetare. Du måste uppskatta en händelserik arbetsdag och vara bekväm med stort eget ansvar. Vi är ett ödmjukt team som alltid arbetar mot gemensamma mål och hjälps åt. Du är social, har körkort och är väldigt flexibel. Att du har dokumenterat arbetat växter är meriterande.

I Levande interiör arbetar vi med tre kärnvärden: Enkelhet, Glädje och Kompetens. Dessa värderingar genomsyrar allt vi gör och vi ser gärna att du känner igen dig i dem. Vi eftersträvar mångfald och jämn könsfördelning i våra olika roller.

Tjänsten är på heltid med tillträde enligt överenskommelse.

Vill du veta mer?

Har du frågor är du välkommen att kontakta Magnus Törnqvist,
HR-ansvarig, på tfn. 0706–636104

Ansökan.

Din ansökan och CV skickar du till jobb@levandeinterior.se Rekrytering sker löpande!