fbpx

Chaufför för fruktutdelning.

Företaget.

Levande interiör bildades 1990 i Ängelholm där vi har hjärtat i vår verksamhet. Vi arbetar med uthyrning och skötsel av akvarium och växter samt fruktabonnemang till företag och organisationer som värnar om sina medarbetare. Vi satsar mycket på att inspirera våra medarbetare med utbildning, besök på internationella mässor och givande föreläsningar, då nöjda och glada medarbetare smittar av sig på vår omgivning. Det är viktigt för oss att arbeta långsiktigt, skapar förtroende och bygga relationer med våra kunder.

vi söker dig.

Har du tjockt pannben och vill jobba extra?
Vi växer så det knakar och behöver därför riktigt vass extrapersonal. Vi söker en stark och trevlig chaufför till en av våra fruktkorgsbilar. Du måste uppskatta en händelserik arbetsdag och vara bekväm med stort eget ansvar. Vi är ett ödmjukt team som alltid arbetar mot gemensamma mål och hjälps åt. Du är social, har körkort och är väldigt flexibel.

Vi tummar aldrig någonsin på vare sig kvalitet eller servicenivå. Din uppgift är att se till att allting alltid blir bättre. Du kommer utgå från Ängelholm.

Är detta en utmaning för dig så skicka omedelbart in din ansökan!

Vill du veta mer?

Har du frågor är du välkommen att kontakta Magnus Törnqvist,
HR-ansvarig, på tfn. 0706–636104

Ansökan.

Din ansökan och CV skickar du till jobb@levandeinterior.se Rekrytering sker löpande!