fbpx

Vi söker en kreatör för växtmiljöer.

Företaget.

Levande interiör bildades 1990 i Ängelholm där vi har hjärtat i vår verksamhet. Vi arbetar med uthyrning och skötsel av akvarium och växter samt fruktabonnemang till företag och organisationer som värnar om sina medarbetare. Vi satsar mycket på att inspirera våra medarbetare med utbildning, besök på internationella mässor och givande föreläsningar, då nöjda och glada medarbetare smittar av sig på vår omgivning. Det är viktigt för oss att arbeta långsiktigt, skapar förtroende och bygga relationer med våra kunder.

vi söker dig.

Vi växer så det knakar och behöver bli fler i teamet. Just nu behöver vi en riktigt skarp kreatör & montör som kan tänka  grönt och utveckla miljöer och kreationer med växter. 

Det kan vara att ta fram företagets nya kruksortiment, kombinera ihop en  växtvägg eller en mosstavla. Därför måste du känna dig lika bekväm både med en sekatör eller vattenvagn. Har du sedan tidigare erfarenheter som florist eller liknande så är det meriterande.

Kan du därtill leverera en fruktkorg i rätt tid är vi hemma. Din personlighet består av lika delar kreativitet, ödmjukhet, struktur och fingertoppskänsla. Du kan leda dig själv med frihet under ansvar och jobba mot deadlines. Du är också extremt lösningsorienterad och ser alltid möjligheterna före motsatsen. Vi kommunicerar på svenska i tal och skrift, i vissa sammanhang kan det underlätta att man bemästrar enkel engelska i tal.

Sannolikt har du inte ett liknande jobb idag eftersom det är ganska sällsynt. Men känner du instinktivt att detta känns oerhört inspirerande och ”ett måste” att söka, är du förmodligen den vi söker.

I Levande interiör arbetar vi med tre kärnvärden: Enkelhet, Glädje och Kompetens. Dessa värderingar genomsyrar allt vi gör och vi ser gärna att du känner igen dig i dem. Vi eftersträvar mångfald och jämn könsfördelning i våra olika roller.

Tjänsten är på heltid med tillträde enligt överenskommelse.

Vill du veta mer?

Har du frågor är du välkommen att kontakta Magnus Törnqvist,
HR-ansvarig, på tfn. 0706–636104

Ansökan.

Din ansökan och CV skickar du till jobb@levandeinterior.se Rekrytering sker löpande!