topp rgb

Våra växtväggar

intresse knapp 2

Plant Screen / Växtvägg
Hög eller smal, låg eller bred, böjd, dubbelsidig eller kanske viktigast av allt - växtmaterialet och därmed designen kan varieras i det oändliga. Valet av växter är viktigt till din växtvägg. Inte enbart med tanke på designen utan även på själva funktionen. Avdunstning, kyleffekt, ljuddämpning, ljusbehov och temperaturkrav är alla viktiga ingredienser att ta hänsyn till.

Varför ska man välja en Plant Screen?
• Vi levererar och monterar en helt färdig växtvägg där service och växtgaranti ingår.
• Konstruktionen är självbärande och kräver i princip inga ingrepp i lokalen. Den kan byggas dubbelsidig och placeras helt fristående.
• Våra Plant Screen har ett integrerat (helt slutet) bevattningssystem som varken behöver avloppp eller vattenanslutning.
• Vi förodlar Plant Screen och leverar en helt färdigvuxen växtvägg.

Fler fördelar med växtväggar:
• Dämpar ljudnivån.
• Förbättrar luftkvalitéten.
• Ökar trivseln.

Du är välkommen med dina idéer. Eller ännu bättre, låt oss vara med som konsulterande konstruktör/designer redan från början. Då kan vi skapa en helt ny och innovativ lösning tillsammans.

plant screen


Art Screen

Art Screen kan levereras med olika design på både ram och växtmaterial och de finns som standardmoduler på ca. 60, 80, 100, 120, 150 och 170 cm:s bredd. De kan även levereras som en specialanpassad variant med i princip obegränsad längd. Höjd inklusive ram är ca. 40 cm. Kompletterande belysning tas fram individuellt.

 

art screen


Office Screen

Med Office Screens integrerade i Kinnarps skärmväggsystem blir kontorslandskapet mer levande och arbetsvänligt. Office Screen ger biologiskt riktiga arbetsplatser som bidrar till ökad produktivitet. Genom att jobba med växter nära människor får man en god luftkvalitet och en positiv psykologisk effekt. Office Screen integreras i toppmodulen till Kinnarps Zonit 80 och finns i storlekarna 60, 80, 100, 120 cm. Detta ger en växtyta på ena sidan av toppmodulen.

 

office screen