topp rgb

Växtväggar

intresse knapp 3

Våra växtväggar är i grunden ett patenterat system med flexibla väggar som kan måttanpassas efter varje kunds önskemål. Vårt re-circulerande bevattningssystem ser till att växterna får näring och är dessutom 100% miljövänligt. Växtväggar bidrar till en förbättrad inomhusmiljö på en rad olika sätt. Den fuktar luften, tar upp koldioxid, avger nytt syre, binder damm och mikrodamm samt dämpar till och med ljud. Många studier visar också att växter har en starkt positiv psykologisk effekt. Man mår helt enkelt bra bland växter.

En växtvägg kan användas på många sätt. En Plant Screen passar perfekt som rumsavdelare eller för att ge extra liv åt en tom yta i ett rum. Med en Office Screen integrerad i ett skärmväggssystem blir kontorslandskapet både levande och inbjudande. Art Screen kan med fördel användas som skrivbordsavdelare, eller varför inte som en luftförbättrande prydnad? Placera en Art Screen på väggen och få något vackert att titta på samtidigt som den renar luften.

Våra växtväggar har egentligen inga begränsningar. Låt fantasin flöda, kontakta oss och hör vad vi kan göra tillsammans för att förverkliga dina idéer.

vaxtvaggar