fbpx

För en naturligare arbetsplats.

Vi är experter på växtinredningar, akvarier, vattenarrangemang och fruktabonnemang. Vi lever efter övertygelsen att en harmonisk arbetsmiljö ger lönsamhet för företaget eftersom det gör att det blir roligare att jobba. Miljöerna skapas på kontor, i receptioner eller entrémiljöer och blir en vitamininjektion till företagets viktigaste tillgång – personalen.

Jobba hos oss!

För att möta vår fortsatta tillväxt söker vi dig som vill utvecklas tillsammans med oss i vårt team mot uppsatta tillväxtmål.

LÄS MER

Växter och växtväggar

Växter, växtväggar, mosstavlor, växttavlor och ljudabsorbenter.

Akvarium

Vi installerar och sköter vanliga
akvarium och manetakvarium.

Fruktkorgar

På fruktkorgar.se kan ni beställa fruktkorgar och tillbehör.

Levande interiör

Med naturen som förebild – för ett grönare arbete.

Vi jobbar med det vi tycker är roligast i hela världen. Med varmt hjärta och stort engagemang ger vi oss i kast med dagliga utmaningar. Vår passion är service, enkelhet och nöjda kunder, och vi ger oss inte förrän vi lyckats. Vi är generösa och känner glädje i vårt arbete både med kunder och kollegor. Det ger oss en stark gemenskap.

Värderingar

Vårt DNA, de tre kärnvärdena; enkelhet, glädje och kompetens, summerar den inneboende kraften i varumärket och skapar grunden i vår kommunikation. Både internt och med omvärlden.

En arbetsplats att trivas på.

Vill du bli en del av vårt team? Har du stort intresse för växter och inredning är du varmt välkommen att titta på våra pågående rekryteringar eller skicka in en spontanansökan.

Vi hjälper er från idé till verklighet.

Våra kunder finns i hela Skåne samt i södra Halland. Levande interiör kan medverka i projektering av miljöer, idélösningar, tillverkning och leverans. Hela vägen fram till löpande professionell skötsel. Vi tar gärna helhetsansvaret och lämnar därför livstidsgaranti på både växter och fiskar.

våra värderingar

Vårt DNA, de tre kärnvärdena; enkelhet, glädje och kompetens.

Förbättrad inomhusmiljö

Våra växtväggar är i grunden ett patenterat system med flexibla väggar som kan måttanpassas efter varje kunds önskemål.

JOBBANSÖKAN

Vill du jobba hos oss? Har du stort intresse för växter och inredning? Välkommen med din ansökan!

Företaget

Levande interiör såg dagens ljus redan 1990 i Ängelholm, där fortfarande hjärtat i verksamheten finns. I början var den huvudsakliga inriktningen uthyrning och skötsel av akvarium och växter. 1996 utökades verksamheten med fruktabonnemang till samma målgrupp, nämligen företag och organisationer som bryr sig om sin personal.