topp rgb

Levande interiör växer så det knakar

I mitten av februari blev det klart att Levande interiör förvärvar verksamheten i Växtvårdarna Grön Interiör AB i Lund. Detta eftersom vi på Levande interiör vill stärka vår position på den skånska marknaden. Förvärvet innebär att vi öppnar en ny depå i Lund.

logo gron interior

Levande interiör är ett starkt bolag med en god tillväxt. Vi upplever en stabilt uppåtgående trend över de senaste åren. Efterfrågan av trivsamma arbetsplatser ökar stadigt. Kan vi hjälpa till med ökad trivsel via växter, akvarier eller frukt på jobbet så ser vi det som ett rent nöje.

Att Växtvårdarna Grön Interiör nu blivit en del av Levande interiör ska inte innebära några större förändringar för de som var kunder hos Lundaföretaget. Förhoppningsvis tvärtom – vi vill att allt ska bli både enklare och bättre för alla parter. Vår förhoppning med förvärvet i Lund är att kunna vara mer tillgängliga och komma ännu närmre såväl befintliga som nya kunder i Lund- och Malmöområdet, fortsätter Anders.

Att vara en aktör som fokuserar på både kvalité och service kräver sina resurser. I praktiken kommer det innebära att vi kommer att behöva göra ytterligare rekryteringar av nya talanger inom växtteknik under våren. Om man känner sig träffad tar vi emot ansökningar redan nu.

”Nu ser vi fram emot en spännande och fullspäckad vår med nya möjligheter! Dels kring allt som rör förvärvet men också genom till exempel att den årliga tävlingen ”Årets växtinredning” avgörs inom kort. En tävling som vi förövrigt vann 2015 och 2013. Vårt bidrag skickades in häromveckan så nu håller vi tummarna!” avslutar Anders Jönsson, VD och ägare Levande interiör.

Vill du veta mer om vårt förvärv som gör att Växtvårdarna Grön Interiör är en del av Levande interiör? Eller om du bara är nyfiken på vad vi skulle kunna tillföra till din arbetsplats, hör gärna av dig!