topp rgb

Akvarieleasing för kontor och arbetsplats

intresse knapp

När du hyr eller leasar ett akvarium av oss så får du samtidigt en avstressande upplevelse. Då ingår även ett bättre arbetsklimat och en balanserad luftfuktighet i priset. Vi har akvarier i alla möjliga former. Runda eller kantiga, fristående eller inbyggda. Några av våra modeller kan även hänga som en unik tavla på en vägg. Har du egna idéer så kan vi säkerligen förverkliga dem. Självklart ingår både underhåll och service när du hyr av oss. Ett akvarium på jobbet ska vara ren avkoppling i alla avseenden.

Fakta om vår akvarieleasing
Genom våra förmånliga hyresavtal slipper du all skötsel. Kunniga akvarietekniker tar hand om ditt akvarium varje månad. De ser till att både växter och fiskar är friska och att de byts ut vid behov. Helt utan kostnad.

Du betalar en fast månadskostnad som inkluderar allt. Behöver vi ta hand om ditt akvarium någon extra gång så ingår även det. Våra akvarier är utrustade med både automatisk utfodring och belysning, så du kan lugnt luta dig tillbaka och njuta av ett stycke vacker natur. Vi tar hand om resten.

akvarium