Växtvägg utomhus

En kreativ och estetiskt tilltalande lösning för att införa grönska och natur i stadsmiljöer där markutrymme kan vara begränsat.

Växtvägg utomhus.

Växtväggar kan innehålla en mängd olika typer av växter som är lämpliga för det specifika klimatet och miljön där väggen ska placeras. Strukturen vi använder består av kassetter som är fästs på väggen. I systemet finns ett automatiserat bevattning och dräneringssystem som säkerställer en jämn vattenförsörjning och effektiv vattenförbrukning. När kassetterna är monterade på väggen fyller vi installationen med vackra och passande växter. Växtväggar utomhus har blivit populära i städer runt om i världen som ett sätt att öka grönskan i urban miljö och skapa estetiska och ekologiska fördelar.

Varför är växtväggar utomhus bra?

Det är vackert

Växtväggar används ofta för att förbättra den estetiska skönheten på en byggnad eller utomhusmiljö. De kan vara utformade på olika sätt för att skapa konstnärliga mönster och visuellt intressanta arrangemang.

Miljöfördelar
Växtväggar ger flera miljöfördelar, inklusive luftrening, temperaturreglering och bidrag till biologisk mångfald genom att stödja insekter och fåglar.
Isolering
Växtväggar utomhus kan fungera som en form av isolering som hjälper till att reglera temperaturen i byggnaden och minska behovet av uppvärmning eller kylning.
Ljudabsorption
De kan också fungera som ljudabsorbenter och bidra till att minska ljudnivån i stadsmiljöer.
Våra tjänster. 

Projektering

Vi tar gärna hand om allt. Planering, ritning, design, material, tidsplan, installation och löpande service när allt är klart. Vi hjälper er från idé till verklighet helt enkelt.

Hyr eller köp

Vi erbjuder både hyres- och köpeavtal på de produkter ni väljer. Helt upp till er vad som passar bäst.

Serviceavtal

Det skall vara enkelt att ha en grönskande och vacker inomhusmiljö. Våra duktiga växttekniker sköter regelbundet växterna så att de trivs och fortsätter att vara en grön och fräsch upplevelse. I åtagandet ingår alla moment som krävs för att växterna ska trivas och utvecklas på ett bra sätt.

Garanti

Oavsett om du väljer att hyra eller köpa så ingår växtgaranti i våra skötselavtal. Det betyder att den växt som förändrats så att den förlorat sitt ursprungliga prydnadsvärde byts ut helt kostnadsfritt.

Kontakta oss idag!

För att kunna ge er en rättvis offert bokar vi in en konsultation för att ringa önskemål och visioner. Fyll i formuläret och så återkopplar vi så snart vi kan!

Vi bekämpar giftfritt med predatorer.
Det kan alltid hända att en växt får oönskat besök av skadedjur. Skadedjuren livnär sig oftast genom att suga växtnäring från växten vilket gör att växten har svårt att växa och utvecklas som den ska, det gör så klart att växtens prydnadsvärde försämras. Även om man gör allt i sin makt för att förebygga sådana här tråkigheter kan man alltid ha otur och få skadedjur på en växt och dessa måste bekämpas. Vi på Levande Interiör har två metoder att bekämpa skadedjur på, båda två är helt giftfria och bidrar till ett hållbart samhälle.

Vi skräddarsyr efter er vision.

Vi kan skapa en unik lösning för er med hela vår palett inom inredning och tjänster. Allt för att stärka ert varumärke och få personalen att trivas på riktigt. Vi är med från idé till löpande service!

Ring oss

Ängelholm & Båstad

Helsingborg & Landskrona

Kristianstad, Hässleholm & Osby

Lund & Staffanstorp

Malmö

Höör, Hörby & Eslöv

Halmstad & Laholm

Älmhult

levandeinterior.se

Växtinredning

Buketter

Akvarium

Fruktkorgar 

Företaget 

Nyheter 

Kontakta oss

Vanliga frågor & svar 

Jobba med oss

Följ oss